FOTO VIDEO Tragedie la Eforie. Un bucureștean a intrat să-și salveze copilul și nepotul de la înec și a murit în apele Mării Negre

Două persoane în pericol de înec, în Mamaia: FOTO Arhiva

Marea și-a luat din nou tributul. Nesăbuința turiștilor face din nou victime pe litoral într-o zi în care pe plaje este arborat steagul roșu.

Martorii povestesc cum s-a întâmplat tragedia. În ciuda avertismentelor salvamarilor, o familie din București a intrat în apă la Eforie. Valurile puternice ar fi dus  la o tragedie pentru doi băieți. Tatăl unuia dintre ei a intrat în mare, i-a salvat, dar a fost el însuși învins de furia valurilor.

În week-end-ul care tocmai s-a încheiat două persoane au fost scoase în ultimul moment din apă în stațiunea Mamaia.

Echipaje medicale au sosit imediat pe plaja din Eforie Nord. Au găsit doi adulți care fuseseră scoși din apă de turiști. Una dintre victime, bărbatul de 43 ani din București, nu a mai putut fi salvată.

Acesta este al 8-lea caz de înec din sezonul 2018 pe litoral și a doua persoană care a decedat la malul mării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*