“Începi tu sau încep io?” – comedie spumoasă la Mamaia

Afis "Incepi tu sau incep io?" la Mamaia
Afis "Incepi tu sau incep io?" la Mamaia

Lui’s Arts și Harlequin Mamaia te invită la o comedie indeidta despre vieți încurcate: “Incepi tu sau încep io?” O piesă despre niște cupluri care tot divorțează și se căsătoresc de atâtea ori, încât nimeni nu mai știe cât de multe încurcături sunt în viețile lor. Singurii care par să înțeleagă sunt chiar protagoniștii acestei comedii despre sentimente…. împrăștiate.
“Eu am luat-o plină de defecte, și ți-o dau ție doldora de calități!”

Regia: Nicodim Ungureanu
Cu: Emy Cristoiu, Dan Minciună, Laura Buric, Diana Orezeanu, Gratian Priscariu și Luiza Martinescu

Vino MARȚI, 7 iunie la HARLEQUIN MAMAIA, ORĂ 21.00 să încercam împreună să înțelegem care e faza!

Rezervări la 0766 400 181
Preț bilet: 40 lei
Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care bilețele se achiziționează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00.

Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime. După ora 20.00 rezervarea expiră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*