FOTO VIDEO Incendiu puternic pe strada Slt. Ghiculescu din Constanța – de la o magazie s-a extins la patru case

Pompierii sting incendiu de vegetatie
Pompierii sting incendiul

Un puternic incendiu a izbuncnit în jurul orei 13.00 la o magazie a unui imobil de pe strada Slt. Ghiculescu, la nr. 65. Flăcările s-au extins foarte repede și la patru case din vecinătate. La fața locului au fost trimise trei autospeciale cu apă și spumă și o autoscară.

Știre în curs de actualizare

UPDATE

Doua persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor. Una a făcut atac de panica, iar cealaltă arsuri minore

UPDATE:

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, a ars magazia în totalitate, acoperișul casei vecine pe o suprafață de 60 mp, au fost deteriorate bunurile din casa. Cauza probabilă – flacăra de la o afumătoare amplasată necorespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*