UPDATE VIDEO Incendiu puternic la un bloc de nefamiliști din Murfatlar. Un bărbat a ajuns la spital, iar 58 de persoane s-au evacuat

Incendiu la un bloc de nefamiliști din Murfatlar FOTO ISU Dobrogea

UPDATE – Ora 10.20: La fața locului sunt 19 pompieri cu 3 autospeciale de stingere și autoscara mecanică. Arde acoperișul pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp. În bloc erau 33 de garsoniere (din care 30 erau locuite). La trei dintre acestea a cazut tavanul. Numarul persoanelor evacuate și autoevacuate este de 58 (18 copii și 40 adulți). În continuare se lucrează pentru lichidare.

Un bărbat a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cu posibile arsuri ale căilor respiratorii, iar 25 de persoane s-au evacuat după ce un incendiu a afectat un bloc de nefamiliști din localitatea Murfatlar.

La fața locului s-au deplasat 13 pompieri cu două autospeciale de stingere și o autoscară mecanică pentru lichidarea incendiului care a afectat acoperișul unui bloc de nefamiliști.

“La ajungerea echipajelor aproximativ 25 de persoane se autoevacuaseră. Un bărbat cu posibile arsuri de căi respiratorii  a fost preluat de ambulanța SAJ și transportat la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, Anca Chiriță.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*