Incendiu la un imobil din Medgidia în care se aflau două persoane imobilizate la pat. Una a decedat

Pompierii au intervenit la stingerea incendiului

Pompierii din Medgidia au fost solicitați să intervină miercuri după amiază la un incendiu izbucnit într-un apartament situat într-un imobil din localitate, de pe strada Podgoriilor, la numărul nr. 9.

Ajunși la fața locului, pompierii i-au găsit pe majoritatea locatarilor în fața blocului, numai două persoane lipseau. Era vorba de două femei în vârstă, ambele imobilizate la pat, în apartamente diferite. Una dintre ele se afla chiar în apartamentul unde izbucnise incendiul. Echipele ISU Dobrogea au intrat prima dată în apartamentul acesteia, locatara, o femeie în vârstă de 91 de ani fiind parțial arsă de flăcări, cele mai afectate fiind membrele inferioare, se afla în stop cardio – respirator. După ce vârstnica a fost predată echipajelor medicale, cea de-a doua locatară, o femeie în vârstă de 73 de ani aflată într-un apartament alăturat a fost scoasă și ea afară. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD care a preluat victima și a transporatt-o la Spitalul Județean Constanța.

Pompierii au reușit în scurt timp să lichideze incendiul și să scoată afară mobila afectată de flăcări. Specialiștii au stabilit că incendiul a izbucnit de la un scurt circuit electric.

Bătrâna în vârstă de 91 de ani a decedat la spital, cu tot efortul depus de către personalul medical.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*