În ședința de Consiliu Local la Medgidia s-au luat decizii privind Poliția Locală și înființarea unui Centru de Zi pentru copii

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Arhivă

Miercuri, 25 octombrie, la Primăria Medgidia s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului Local Municipal, pentru luna octombrie. Au fost supuse spre aprobare 13 proiecte de hotărâre, inițiate de domnul primar Valentin Vrabie.

Toate proiectele au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise. La primul punct a fost aprobată rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2017, ca urmare a ordonanței de rectificare a bugetului de stat și pentru asigurarea continuității serviciilor publice. La punctul următor s-a aprobat Planul de ocupare a funcțiilor publice a Poliției Locale a municipiului Medgidia, pe anul 2018.

În ședința ordinară a lunii octombrie a fost aprobată și vânzarea, prin licitație publică a trei terenuri, precum și dezmembrarea în două loturi a unui teren situat pe strada Theodor Aman, în vederea înființării unui centru de zi pentru copii, cu fonduri europene. Un alt punct pe ordinea de zi a vizat aprobarea proiectului de hotărâre pentru încetarea aplicabilității H.C.L. nr.80/27.10.2016 privind aprobarea metodologiei de acordare a unor ajutoare de urgență. Hotărârea menționată nu mai îndeplinea condițiile H.G. nr. 559/2017 prin care au fost impuse modificări legislative și criterii speciale pentru acordarea ajutoarelor de urgență.

Tot în ședința de miercuri s-au aprobat și proiectele: modificarea şi completarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al municipiului Medgidia, judeţ Constanţa, conform procesului-verbal de inventariere nr.5823/19.09.2017, acordul Consiliului Local Medgidia de constituire a dreptului de servitute pentru realizarea accesului pe proprietatea publică în vederea instalării, întreţinerii, înlocuirii sau mutării reţelelor publice de comunicaţie electronice sau a elementelor de infrastructură necesare susţinerii acestora, de către RCS&RDS S.A., aprobarea transferului din administrarea Consiliului Local Medgidia-D.G.D.P.P. în administrarea Spitalului Municipal Medgidia a unui cazan oţel Viessmann model Vitoples.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*