În localitatea Cumpăna se inaugurează Orășelul Copiilor

Serbare de Crăciun la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria și Consiliul Local Cumpăna organizează în perioada 6 decembrie 2019 – 7 ianuarie 2020, prima ediție a Orășelului Copiilor în comuna Cumpăna, care se va desfășura pe Stadionul Central de pe strada Dacia.

Atmosfera Crăciunului aduce bucurie și amintește cu precădere de anii copilăriei, de emoția așteptării împodobirii bradului. Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creștine, Crăciunul este așteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă.

În toată această perioadă, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 17.00, tărâmul magic al Crăciunului își deschide porțile pentru copii, părinți şi bunici cu un spectacol intitulat „Crăciun Magic în Cumpăna”. Programul acestui spectacol constă în teatru de păpuși, animații, jocuri, momente de magie, animație cu mascote și personaje foarte îndrăgite de copii precum și multe alte surprize.

Deschiderea primei ediții a Orașelului Copiilor Cumpăna are loc vineri 6 decembrie 2019, ora 18.00.

Update:

“Din cauza temperaturilor scăzute din aceste zile venim în întâmpinarea copiilor, dar și spre bucuria lor, cu o veste bună: deschiderea Orășelului Copiilor în comuna Cumpăna se devansează cu oră, astfel că inaugurarea va avea loc vineri, de la ora 17.00” , au transmis reprezentanții primăriei Cumpăna

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*