Iată cine au fost câștigătorii Galei 10 Oameni de Valoare pentru Constanţa

Gala zece Oameni de Valoare Constanta a ajuns la a VII-a ediție

Casa de Cultură din Constanţa a găzduit, vineri seară, cea de-a şaptea ediţie a Galei 10 Oameni de Valoare pentru Constanţa, eveniment organizat de Asociaţia Pangeea, la care au participat personalităţi de la malul mării din mai multe domenii de activitate.

În cadrul spectacolului, pe lângă ceremonia de decernare a premiilor, organizatorii au acordat 5 premii de excelență şi au pregătit mai multe momente artistice – mentalistul Andrei Duduc, participant la concursul “Românii au talent”, a ţinut publicul în suspans, Mihai Trăistariu a interpretat melodii din folclorul românesc şi piese din repertoriu international iar Rodica Rodion, câștigătoarea secțiunii Muzică şi Divertisment a adunat aplauze încă de la primele acorduri a două dintre cele mai cunoscute melodii din folclorul rusesc şi ucrainean. Invitatul special al serii a fost artistul Florin Chilian, hiturile „Zece” si „Chiar dacă” fiind fredonate de cei prezenți în sală.

Câştigători au fost desemnaţi:

Medicină – psih. Tamara Nichita; trofeul a fost înmânat de Carmen Lungu, preşedinte Crucea Roşie filiala Constanţa, câştigător al secţiunii Dezvoltarea societatii, ediţia nr IV din 2014.
Academic – Irinela Nicolae; lector. univ. dr. Bobe Alexandru, câştigătorul aceleiaşi secţiuni la ediţia de anul trecut, a înmânat trofeul.
Politică – Dorinela Irimia; premiul a fost anunţat de laureatul Galei din 2016, Petre Gheorghe.
Dezvoltarea societăţii – Ţăranii dobrogeni; trofeul a fost acordat de Cara Veronica, nominalizatul care în 2016 a strâns cele mai multe voturi de la publicul on-line, declarând-o câştigătoarea acestei secţiuni.
Lumea afacerilor – Double Ion; trofeul a ajuns la câştigători din mâna lui Marius Rădulescu – manager Vivo Constanta, deţinător al trofeului acestei secţiuni din 2014.
Administraţie – Horia Ţuţuianu; primarul din Ovidiu, George Scupra, ne-a onorat cu prezenţa şi a acordat trofeul secţiunii dnei Carmen Stoica, consilierul preşedintelui CJC.
Cultură şi artă – Costin Scurtu; Mihai Trăistariu a înmânat trofeul câştigătorului din acest an
Sport – Cătălina Ponor; prezentă la fiecare ediţie a Galei, maestrul emerit al sportului şi câştigătoare a premiului de excelenţă Oameni de Valoare pentru Constanţa, Elena Frincu a înmânat trofeul acestui domeniu de activitate. Cătălina Ponor nu a putut fi prezentă iar trofeul a fost ridicat de mama campioanei.
Muzică şi Divertisment – Rodica Rodion; Mihai Trăistariu a înmânat trofeul câştigătorului din acest an.
Mass-media – Feri Predescu; desprins dintre proiectele culturale şi un susţinător al valorilor constănţene, jurnalistul Valentin Coman i-a înmânat trofeul colegei sale de breaslă.
Votul celor 10 valori ale Constanţei a fost dat prin intermediul internetului, pe site-ul destinat Campaniei, în perioada ianuarie – februarie 2017.

Premiile de excelenţă din acest an, acordate în numele organizatorilor de Corina Martin  –  un promotor al dezvoltării vieţii oraşului Constanţa şi câştigător al ediţiei din 2013, au ajuns la:

Ciprian Tănăsescu – pentru demersurile de a aduce în România Agenţia Europeană a Medicamentului
Mohammad Murat – pentru dezvoltarea turismului de la malul mării prin deschiderea celui mai mare complex turistic de pe litoralul românesc
univ. Dr. Aşchie Ion – premiu pentru întreaga activitate
Doina Păuleanu – premiu pentru întreaga activitate
Mircea Diaconu – premiu pentru întreaga activitate

                “Distincţiile oferite nu reprezintă altceva decât încă o confirmare a modului în care laureaţii îşi desfăşoară activitatea, pe de o parte, dar și un stimulent ca, pe viitor, cei care au facut posibilă această performanță să se manifeste în spiritul menținerii standardelor de calitate la cote cât mai înalte. Este un eveniment dedicat Constanţei; cea mai frumoasă formă de recunoştinţă pe care o putem avea faţă de cei care fac cinte oraşului nostru”  – dr. Mohamed Zaher, preşedinte Asociaţia Pangeea.

Partenerii media care au susţinut proiectul: Neptun TV, Telegraf, Cuget Liber, Constănţeanul.com, evenimente-constanta.ro.

Mulţumirile organizatorilor se îndreaptă către toţi cei prezenţi în mediul virtual pe parcursul lunilor în care s-a derulat campania, reprezentanţilor presei şi bloggerilor  – Urban Maria şi Cristina Joy, Corneliei Rotaru şi Cosminei Papazicu pentru decoraţiunile florale şi către toţi cei care au crezut în puterea exemplului venit de la oamenii de valoare nominalizaţi în cadrul Campaniei.

Anual, proiectul este susţinut de Isis Hospital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*