HANG OUT – primul festival de origine alternativă de la malul mării

Afișul festivalului HANG OUT
Afișul festivalului HANG OUT

Gândeşti altfel şi nu-i laşi pe alţii să-ţi explice cum să o faci, te simţi şi eşti liber, ai lucruri importante de spus, te exprimi diferit şi nu-ţi pasă de ce crede lumea? Dacă întruneşti toate aceste calităţi sau doar îţi doreşti să fii aşa, eşti candidatul perfect pentru noua eră a dizidenţei muzicale şi artistice, şi te aşteptăm la HANG OUT, primul festival de origine alternativă, organizat în premieră la Constanţa!

Chiar dacă până acum rock-ul alternativ a întregit playlist-urile diverselor evenimente de la malul mării, niciodată nu a avut propriul său festival, dedicat în exclusivitate. Asta se întâmplă, însă, acum. Astfel, pe Plaja Mackerel din Mamaia Nord vei întâlni, timp de trei zile, mulţi prieteni, cele mai bune trupe necomerciale românești şi cele mai nonformale modalităţi de exprimare artistică.

Vineri, 11 august 2017, de la ora 19.30, intră cavaleria grea: Moonlight Breakfast, Robin and The Backstabbers, The Mono Jacks, Les Elephants Bizarres se prezintă la apel cu chef de muzică şi de show.

Sâmbătă, 12 august 2017, de la ora 14.30, încep atelierele de creaţie ale artiştilor tineri şi nonconformişti ai acestei generaţii. Tattoo şi tattoo cu hena, mandale, manga şi character design – dimensionări artistice la vedere ale dorinţelor corpurilor şi minţilor oricui, indiferent de vârstă. Începând cu ora 19.30, Viţa de Vie, OCS, Mr. Jurjak, The Amsterdams revoluţionează atmosfera şi pregătesc publicul pentru ceea ce urmează a fi o seară incendiară.

Duminică, 13 august 2017, programul începe tot de la ora 14.30, cu atelierele de creaţie prezentate mai sus. Începând cu ora 19.30, invitaţii organizatorilor sunt ROA, Byron, Travka, Toulouse Lautrec.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*