Gest tragic în Portul Constanța. Șoferul unui camion s-a spânzurat, după ce cu câteva ore înainte fusese prins băut la volan și lăsat fără permis

Camionul condus de bărbatul care s-a spânzurat. FOTO Serviciul Județean de Ambulanță.

Descoperire macabră marți dimineață în Portul Constanța, trupul unui bărbat fiind găsit spânzurat de semiremorca unui autocamion. Bărbatul avea 28 de ani, era șoferul camionului și cu câteva ore înainte fusese prins băut la volan și lăsat fără permis.

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au oprit pe data de 4 decembrie, în jurul orei 00.30, pentru controlul documentelor, un camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Portul Constanța către Autostrada A4.

“Deoarece exista suspiciunea că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, a fost dus la Serviciul Rutier Constanța, unde în urma testării cu aparatul etilotest,  a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a adus la cunoștință faptul că nu are voie să mai conducă.

Ulterior, polițiștii de frontieră aflați în Poarta de acces numărul 7 a Portului Constanța, l-au găsit în stare de inconștiență pe bărbatul respectiv, șoferul camionului,  și au anunțat imediat Serviciul Unic de Urgență 112. Bărbatul era din județul Călărași și se spânzurase de semiremorca autovehiculului.

La fața locului s-au deplasat militarii de la I.S.U. Dobrogea Constanța, cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța care au preluat cazul spre cercetare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*