Gabriel Cateliu dă independența pe un loc pe listele USR

Clotilde Armand și Gabriel Cateliu. FOTO Arhiva personală
Clotilde Armand și Gabriel Cateliu. FOTO Arhiva personală

Candidatul independent la Camera Deputaților, Gabriel Cateliu, și-a anunțat intrare în USR. Cateliu a fost la un pas să câștige Primăria Tortoman și acum crede în șansa lui de a deveni deputat de Constanța. Iată comunicatul transmis de candidatul USR.

“Vă anunț că începând de astăzi, 21 octombrie, am devenit membru al Uniunii Salvați România (USR), la îndemnul doamnei Clotilde Armand, a cărei încredere mă onorează. După ce am cunoscut oamenii din spatele proiectului politic USR, am ajuns la concluzia că împreună cu o echipă în ale cărei valori mă regăsesc, cu oameni care au intrat în politică doar pentru a schimba sistemul corupt și nu din interese personale, putem reuși mult mai mult decât aș putea de unul singur. Dovada că USR și susținătorii săi reprezintă un grup de oameni care vor cu adevărat o schimbare este faptul că aceștia arată deja rezultate concrete, la București, la Iași și în alte orașe din țară unde au câștigat la alegerile locale.

Am luat această decizie și întrucât candidatura la parlamentare nu este despre mine, ci despre nevoia de a aduce oameni competenți și integri în prim planul politicii. Îmi voi depune candidatura pentru unul dintre locurile pe lista USR Constanța pentru că sunt convins că pot reprezenta cu demnitate județul nostru, însă pentru aceasta va trebui să conving noua mea echipă că sunt cea mai bună variantă pentru USR, Constanța și România.

Politica promovată de mine este și cea promovată de USR: depolitizare la toate nivelurile, eliminarea corupției, învățământ performant, dezvoltare rurală, transparență și eficiență în utilizarea banului public sunt câteva dintre principalele idei care ne unesc. Ce aduc eu în USR în plus este perspectiva oamenilor din orașele mici și comunele Constanței, acolo unde trăiesc peste 60% dintre locuitorii județului nostru. Sunt oameni onești și muncitori care se zbat în mod nemeritat într-o sărăcie endemică, fiind victime ale lăcomiei și corupției clasei politice care ne-a condus în ultimii 26 de ani.

Ca independent susținut de PACT, am reușit să strâng peste 7000 de semnături necesare înregistrării candidaturii, iar pentru asta vă mulțumesc. M-am bucurat de un sprijin neașteptat în toate localitățile în care am mers, de la oamenii întâlniți pe stradă, din toate categoriile sociale. Am primit și o puternică susținere pe rețelele de socializare, fapt dovedit de impactul total de peste 100.000 de oameni care au văzut postările mele pe Facebook. Dacă în calitate de independent am reușit acest lucru, sunt sigur că împreună cu USR vom reuși mult mai mult.

În perioada imediat următoare vom înființa Filiala Locală USR Medgidia, la care îi invit să adere pe toți cei care consideră că România poate fi condusă altfel. Facem o uniune a tuturor ideilor și a oamenilor de bună credință care doresc să schimbe clasa politică.

De astăzi, nu mai sunt singur, ci sunt parte din echipa care și-a propus să salveze România prin schimbarea modului în care se face politică. Vă invit să construim împreună un județ și o țară așa cum ne dorim!”, a mai spus Gabriel Cateliu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*