“Frumoasa și Bestia” pe scena Casei de Cultură Cernavodă

Frumoasa si Bestia
Frumoasa si Bestia

Una dintre cele mai îndrăgite povești: FRUMOASA ȘI BESTIA va fi reprezentată pe scena Casei de Cultură “I.D. Chirescu” din Cernavodă duminică, 9 aprilie 2017, de la ora 11.00. Trupa Suflețel te invită să pășești în lumea plină de magie a unuia dintre cele mai celebre basme ale fraților Grimm: Frumoasa și Bestia. O poveste despre iubire, pentru copii, părinți și bunici.

Un spectacol interactiv în care personaje îndrăgite vor fi aduse la viață într-un spațiu de poveste, unde muzica, dansul și umorul vor fi ingredientele ce vor completa atmosfera de mister a castelului în care eroii, frumoși sau mai puțin frumoși au curajul să-și dezvăluie chipul și să-și deschidă sufletul!

Preț bilet: 12 lei
Biletele sunt disponibile la Casa de Cultură Cernavodă.
Biletele pot fi achiziționate și în ziua evenimentului în limita locurilor disponibile.

Compania numărul 1 din Franța de cosmetică vegetală, Yves Rocher, va oferi premii atractive pentru doamne și domnișoare prin organizarea unei tombole.

Pentru o bună organizare, spectatorii sunt rugați să se prezinte cu 30 de minute mai devreme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*