FOTO Zona Dionisie cel Mic din Constanța, curățată din nou de gunoaie. Polițiștii Locali și angajații Polaris M Holding au evacuat persoanele care își făcuseră acolo un adăpost

Angajații Polaris M Holding și polițiștii locali au dezafectat un adăpost improvizat. FOTO DGPL Constanța
Angajații Polaris M Holding și polițiștii locali au dezafectat un adăpost improvizat. FOTO DGPL Constanța

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța în colaborare cu reprezentanți ai firmei de salubrizare SC Polaris M Holding au acționat în sistem integrat pe raza municipiului Constanța, în perimetrul străzii Dionisie cel Mic, în scopul igienizării și menținerii curățeniei în zonă.

În cadrul acțiunii s-au derulat următoarele operațiuni:

  • s-au aplicat 2 sancțiuni contrevenționale pentru nemenținerea stării de curățenie în zonă și 1 sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.
  • s-au luat măsuri de igienizare a zoneo de către lucrători ai SC Polaris M Holding SRL și a fost desființat un adăpost improvizat.

“Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*