FOTO Zeci de polițiști au fost alertați după ce două familii din Constanța și Tulcea nu s-au înțeles asupra “prețului”… unei mirese

Polițiștii au oprit și au verificat mai multe mașini aflate în trafic. FOTO SR

Peste 20 de polițiști au fost angrenați în acțiunea de căutare a unei minore care ar fi fost răpită din Medgidia pentru a fi dusă în județul Tulcea pentru a se căsători cu un bărbat de 27 de ani. 

În cursul zilei de 28 august, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la sediul Poliției municipiului Medgidia, s-a prezentat o femeie de 38 de ani, care a sesizat faptul că fiica sa, o minoră de 15 ani, ar fi fost răpită și condusă în județul Tulcea, cu un autoturism, pentru a i se propune acesteia să se căsătorească cu un bărbat de 27 de ani.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că minora în cauză, ca urmare a unei înțelegeri anterioare la domiciliul acesteia, ar fi plecat cu un membru al familiei în municipiul Tulcea în vederea negocierii unei căsătorii contra unei sume de bani.

Altfel, în cursul serii de 28 august, în jurul orei 22:00, polițiștii constănțeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Tulcea, au depistat-o pe tânără, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza municipiului Medgidia.

Minora în cauza a fost examinată medico-legal și s-a constatat faptul că nu prezintă leziuni traumatice, aceasta fiind încredințată familiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*