FOTO Zeci de mii de persoane au participat în prima seară a Festivalului Neversea

Aglomerație mare la NEVERSEA. FOTO Cătălin SCHIPOR

Zeci de mii de persoane de toate vârstele au participat la prima zi de NEVERSEA. Petrecerea a durat până după răsăritul soarelui.

Zona din fața mainstage-ului pe care au urcat Alex Parker, Mahmut Orhan, Inna, G – Eazy și ATB a devenit neîncăpătoare. Aproape la fel de aglomerate au fost și celelalte scene din cadrul festivalului.

Potrivit organizatorilor, peste 55.000 de festivalieri au participat la evenimentele din perimetrul festivalului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. La moaște avem știri alarmante cu leșinați, afacerile BOR, mers pe coate, copii exploatați, etc.
    Despre NEVERSEA, UNTOLD nimic?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*