FOTO VIDEO Un yacht din Portul Tomis a luat foc în urma unei explozii la bord

Yachtul a luat foc în Portul Tomis. FOTO ISU Dobrogea

Un yacht ancorat în Portul Tomis a fost cuprins de flăcări în urma unei explozii înregistrată la bord, în după amiaza de sâmbătă, 12 octombrie.

UPDATE:

Focul s-a extins și la alte două ambarcațiuni care se aflau lână yachtul unde a izbucnit incendiul

Potrivit martorilor, o persoană se afla pe ambarcațiune în momentul exploziei.

„Bine că a scăpat cel din barcă. Era în cabină când a explodat barca. A sărit ca o minge în cabină și explozia în spatele lui. Omu săracu nu repeta decât „ce am făcut, ce am făcut. Soțul meu l-a ajutat sa dezlege bărcile din jur. Eu am sunat la 112“,  a povestit Gabi S. care se afla la o terasă din vecinătatea locului unde s-a produs explozia, împreună cu soțul său.

UPDATE

Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră. În total au fost afectate 3 ambarcațiuni, una a ars în totalitate. Cauza probabila este scurtcircuit la baterie. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

La locul exploziei au fost direcționate două autospeciale de stingere cu spumă și apă a ISU Dobrogea, o ambarcațiune SAR cu tun de apă și un echipaj SMURD.

Din primele informații, nu sunt înregistrate victime.

Ambarcațiunea era legată în apropiere de o terasă în momentul exploziei, iar după ce a izbucnit incendiul, aceasta a fost remorcată în mijlocul acvatoriului pentru a se diminua eventualele pericole

Știre în curs de actualizare

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*