FOTO VIDEO Un nou caz de deces prin înec a fost înregistrat pe litoral. Numărul victimelor a ajuns la 25

Victima a fost resuscitată pe plajă

Eforturi în zadar ale salvamarilor și cadrelor medicale pentru salvarea unui turist bucureștean care s-a avântat în valuri pe plaja din Mangalia. Numărul victimelor decedate în această vară a ajuns la 25.

Echipajele medicale de pe litoral au intervenit în cursul zilei de marți 28 august în jurul orei 11.50, pentru salvarea unei persoane în pericol de înec, în zona plajei Roxy din staţiunea Eforie Nord. Victima, un bărbat, a fost scoasă din apele mării de către salvamari şi se află în stare conştientă. Echipajul de salvare din cadrul ISU Constanţa a intervenit cu o şenilată pentru acordarea îngrijirilor medicale. Tot în Eforie Nord, o femeie în vârstă de 70 de ani a fost scoasă în ultimul moment de salvamari şi adusă la mal.

Pentru un bărbat de 44 de ani din București, nu s-a mai putut face nimic. Acesta a fost luat de valuri în zona plajei din Mangalia, și chiar dacă salvamarii și echipajele medicale au intervenit în scurt timp, nu s-a reușit salvarea vieții sale.

Până acum, numărul victimelor înecate pe litoral în această vară, a ajuns la 25 de persoane.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*