FOTO VIDEO Un bucureștean s-a înecat în zona Hanul Piraților din Mamaia. A fost resuscitat și preluat de elicopterul SMURD

Elicopterul SMURD a aterizat pe plajă. FOTO SAJ Constanța

Un bărbat din Bucuresti a fost găsit înecat în zona Hanul Piraților din Mamaia. El a fost resuscitat și transportat cu elicopterul la spital.

Victima s-au aventurat în apă marii chiar daca salvamarii arboraseră steagul galben, semn că sunt valuri și curenți puternici, iar scăldatul este permis doar înotătorilor experimentați.
A fost scoasă din apă în stop cardio respirator, la fața locului intervenind echipaje medicale terestre, dar și elicopterul SMURD, care a aterizat pe plajă.

„Pacientul înecat a fost găsit în stop, s-a efectuat protocol de resuscitare 15 minute, transportat spital. La spital pacientul a reintrat în stop, se efectuează protocol de resuscitare”au precizat reprezentanții SAJ Constanța.

Ulterior, pacientul a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind internat în Secția Terapie Intensivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*