FOTO VIDEO Accident grav între Valea Dacilor și Medgidia. O persoană a murit și alte două au fost rănite după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe câmp

Mașina s-a răsturnat pe câmp, iar trei persoane au fost rănite. FOTO CTnews.ro

Trei persoane au fost rănite după ce un autoturism scăpat de sub control s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp, între Medgidia și Valea Dacilor. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță Constanța și SMURD. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 22.00, la ieșire din Medgidia spre Valea Dacilor. Trei bărbați se aflau în autoturism în momentul producerii evenimentului. Unul dintre ei a fost rănit ușor, iar ceilalți doi, răniți grav, unul fiind găsit în stop cardio – respirator, echipajele medicale începând manevrele de resuscitare.

UPDATE – Ora 21.45: În cazul bărbatului resuscitat, cadrele medicale au declarat decesul.

UPDATE – 23 septembrie ora 8.40

„La data de 22 septembrie, în jurul orei 21.15, un bărbat de 30 de ani, din Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, condus un autoturism pe DJ 381, dinspre Valea Dacilor către municipiul Medgidia și, ajungând la kilometrul 33, pe fondul lipsei de experiență și a neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a unui bărbat, de 36 de ani, pasager pe locul din dreapta față, vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și vătămarea corporală ușoară a unui minor, de 16 ani, pasager pe locul din spate.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că autoturismul este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare provizoriu de pe autoturism îi fusese atribuit unui alt vehicul.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*