FOTO VIDEO Un alt accident în zona benzinăriei de pe DN 39 de lângă stațiunea Neptun

Mai multe persoane au fost rănite în urma accidentului în lanț. FOTO IPJ Constanța

O femeie este în comă, iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 39, la ieșirea din a Neptun spre Mangalia, în aceiași zonă în care s-a produs și accidentul de dimineață.

Din primele informații, se pare ca un autoturism Chevrolet venea pe banda numărul 2 dinspre Mangalia către Constanța pe DN 39 și ar fi oprit neregulamentar cu intenția de a vira stânga, să intre în peco. Atunci a fost acroșată de un autoturism BMW care circula în aceiași direcție. În urma impactului, primul autoturism  fost proiectat pe contrasens, unde a intrat frontal într-un Ford.

Cadrele medicale ajunse la fața locului au găsit patru victime, dintre care una încarcerată. După intervenția pompierilor de la descarcerare, persoanele rănite au fost transportate la spital.

„În jurul orei 18.50, un bărbat de 32 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța și, ajungând la kilometru 37 + 700 m, din cauza nepăstrării distanței în mers, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie de 25 de ani, care a oprit pe a doua bandă cu intenția de a efectua manevra de întoarcere peste marcajul dublu continuu.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula din sens opus pe a doua bandă.

După producerea impactului, cel de-al treilea autoturism a fost proiectat către dreapta, unde a intrat în coliziune cu un scuar din beton de la intrarea în benzinărie.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a soferiței de 25 de ani, precum și vătămarea de ușoară a primului conducător auto, a celui de-al treilea conducător auto și a unei femei de 43 de ani, pasageră în cel de-al treilea autoturism“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*