FOTO VIDEO Tinerețe fără bătrânețe, la New York Beauty Salon Constanța. Cum să îți faci lifting facial fără operație

Proceduri de înfrumusețare la New York Beauty Salon Constanța FOTO Adrian Boioglu

Când oamenii de știință au descoperit ultrasunetele nu și-au imaginat că o să facă un succes de carieră în lumea medicinei, nicidecum în știința tratamentelor estetice. La vremea lor (dar și acum) tehnologia ultrasunetelor (imposibil de perceput de urechea umană) a fost știință de graniță (cutting edge tehnology) simbolizând ce are mai bun ingineria aplicată la momentul ei.

Nu a trecut mult și – cum era de așteptat – ultrasunetele au ajuns și în procedurile de înfrumusețare, pentru că cele mai multe invenții și descoperiri din timpurile moderne sunt dedicate doamnelor, indiferent că vorbim de întreținerea lor, menținerea lor sau – de ce nu – întinerirea lor. Iubim femeia și o ridicăm pe un piedestal: într-o lume a bărbaților preocupați de tehnică și de știință, doamnele își trag partea leului, luând tot ce este mai bun.

Ultrasunetele au ajuns în saloanele de beauty prin cele mai moderne aparate concepute să ne întinerească iubitele, soțiile, mamele și prietenele. La New York Beauty Salon am stat de vorbă cu Gabriela Ștolea, terapeut specializat în procedurile de lifting facial care folosesc ultrasunetele. HIFU este numele de cod al ingineriei care face minuni cu tenul doamnelor, iar New York Beauty Salon a făcut accesibilă clienților săi tehnologia în sine.

“HIFU este un acronim: High Intensity Focus Ultrasound – sunt ultrasunetele și energia lor care face toată treaba. Aceste ultrasunete concentrate, produc niște puncte de coagulare care conferă pielii un efect de lifting instantaneu. Pe termen lung, vindecarea acestor puncte de coagulare îmbunătățește semnificativ calitatea pielii, atât în ceea ce privește fermitatea cât și textura. Tratamentul HIFU se face cu mare succes și pentru femei cât și pentru bărbați și este atât de puternic încât o a doua sesiune poate fi făcută abia după 6 luni” spune Gabriela Ștolea, terapeut de înfrumusețare la New York Beauty Salon

Gesturile simple, pe care nu le luăm prea mult în seamă, ne îmbătrânesc tenul puțin câte puțin în fiecare zi. Apa fierbinte usucă pielea pentru că îndepărteaza stratul hidrolipidic de la suprafața ei. Pielea devine mai puțin elastică și mai predispusă la apariția ridurilor. Produsele cosmetice, praful, impuritățile și microorganismele acumulate la suprafața tenului de-a lungul zilei împiedică pielea să respire și creează un mediu toxic care blochează regenerarea celulară.

Apoi fumul de țigară, alcoolul și soarele de vară contribuie la îmbătrânirea pielii noastre. Cu timpul pierdem ţesutul adipos iar pielea feței începe să capete un aspect slăbit. Vestea bună vine de la industria cosmetică, care ține pasul cu provocările prezentului. Iar HIFU a fost soluția găsită de specialiştii în estetică, pentru a masca trecerea anilor.

“HIFU este cea mai modernă și eficientă alternativă la liftingul chirurgical. Este un tratament spectaculos, cu efecte vizibile instant și rezultate care se mențin până la 3 ani. Cel mai mare plus al acestui tratament este timpul de recuperare = zero ! Asta înseamnă că primele semne sunt vizibile imediat iar pacientul poate să își reia imediat rutină zilnică, se poate întoarce nestingherit la activitățile lui” explică terapeutul Gabriela Ștolea.

Tehnologia HIFU utilizează energia sunetelor ce le permit să treacă de suprafața pielii pentru a trata în adâncime. Acolo stimulează prin ultrasunete producția de colagen, în adâncul pielii, și o face atât de bine încât până la acest moment HIFU nu a fost egalat de niciun alt dispozitiv de cosmetică non-invazivă.

 “HIFU se poate face oricărei persoane după 20 de ani, pentru că face și prevenție: încercăm să prevenim laxitatea cutanată care oricum se instalează. De când ne naștem începem să îmbătrânim, deci este binevenit acest tratament, indiferent de vârstă, pentru că va induce o stimulare a fibroblaştilor să producă mai mult colagen și elastină și asta înseamnă țesuturi de o calitate superioară” explică terapeutul de la New York Beauty Salon.

HIFU este fără doar și poate o procedură de lifting facial care te face să arăți cu cel puțin zece ani mai tânără. Tehnicile utilizate și procedurile sunt extraordinare însă o intervenție reușită depinde în mare măsură de viziunea estetică a specialistului care o efectuează. El va lua deciziile cele mai bune pentru pielea noastră, decizii care vor oferi în cele din urmă un rezultat natural sută la sută.

“La noi totul este personalizat – acesta este atuul acestui salon. Nu lucrăm după protocoale extrem de rigide: vine pacientul, îi facem evaluarea, vedem cu ce ne confruntăm, și din toate tehnologiile și toate produsele pe care le avem la dispoziție folosim tot ce este mai bun pentru binele pacientului. Facem consultația și fie îi recomand un pachet, fie un tratament individualizat, fie avem o strategie în care începem cu o curățare, facem apoi un altfel de tratament de lifting, ne concentrăm pe depigmentare… Sunt foarte multe aspecte pe care le putem acoperi” spune Gabriela Ștolea.

La New York Beauty Salon terapeuților le e ușor să îți pătrundă în piele fără intervenții invazive. Tratamentul cu ultrasunete  este foarte eficient, nedureros și nu necesită anestezie. Tratamentul cu tehnologia HIFU este recomandat oricărei persoane, indiferent de vârstă și de tipul de ten.

În timpul tratamentului, țesutul adipos subcutanat este redus iar pielea devine mai frumoasă, mai netedă și se revitalizează. Mai mult, sunt atenuate petele pigmentare, cicatricile lăsate de acnee, punctele negre, aspectul porilor dilatați, pustulele mici și inflamațiile. Tenul devine mai curat, mai fin și mai luminos datorită efectului intens de lifting facial. Și nici nu apar efecte secundare după tratament.

“Este un tratament miraculos. În această lună tratamentul HIFU beneficiază de o reducere de 25% din prețul listat ceea ce înseamnă de la 1500 de lei 1125 lei. Erau multe doamne care își doreau și totuși se gândeau la costul ridicat. Acum venim în întâmpinarea lor, vrem să arate bine de Revelion, efectele se clădesc de la zi la zi, pielea arată și mai bine pentru că inducem acea regenerare: inducția intesivă de colagen, și tratamentul arată din ce în ce mai bine, de la zi la zi” spune Gabriela Ștolea.

Tratamentul HIFU durează o oră și jumătate. Pe terapeuții de la New York Beauty Salon îi găsiți la adresa: strada Făgetului, numărul 138, bloc ST7, Constanța sau la numărul de telefon 0754 224 455 și pe pagina de Facebook New York Beauty Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*