FOTO VIDEO Tată și fiu au murit într-un accident produs pe DN 39, la intrarea în 23 August dinspre Mangalia

Accident mortal la Mihai Viteazu
Accident mortal la Mihai Viteazu

Un accident rutier a fost înregistrat miercuri seară, pe DN 39, în jurul orei 21.45 la intrarea în localitatea 23 August. Apelantul la 112 a spus că este vorba de 2 victime într-o mașină, șoferul posibil încarcerat.

Accidentl s-a produs la ieșirea din curbă, în dreptul pieții agro alimentare. Aici, șoferul se pare că a piedut controlul direcției, nu a mai urmat drumul care viră la stânga și a ieșit în afară părții carosabile, lovindu-se de un copac. Echipele de salvare ajunse la față locului nu au mai putut face nimic, nici pentru șofer și nici pentru pasager. Amândoi erau decedați, căzuți unul peste celălalt. Niciunul nu purta centură de siguranță.

Cei doi erau din 23 August și se îndreptau spre casă, fiind  tata și fiu, la volan aflându-se cel  din urmă.

Cazul este anchetat de către Serviciul Rutier din cadrul IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. CNAIR a decis prelungirea parapetului din curba morții de pe DN 39 de la ieșirea din 23 August | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*