FOTO VIDEO Spargere demnă de filmele de acțiune la Centrul Comercial Tom. Hoții au tăiat acoperișul și au coborât fix la seiful care îi interesa

Criminaliștii au verificat atent locul faptei. FOTO CTnews.ro

Centrul Comercial Tom din Constanța a fost scena unei spargeri demne de filmele de Hollywood. Hoții au tăiat acoperișul chiar deasupra casei de schimb valutar, iar aici au golit un seif.

Spargerea s-a dat în jurul orei 4.00 a dimineții de 2 octombrie, totul fiind foarte bine calculat de către hoți, doi la număr. Aceștia au urcat pe acoperișul Centrului Comercial și chiar deasupra zonei unde funcționa Casa de Schimb Valutar, au dat la o parte izolația și au tăiat cu un flex cu acumulatori tavanul din tablă. De aici au coborât cu ajutorul unei frânghii până în interiorul spațiului care îi interesa.

„Din primele verificări a reieșit faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta casei de schimb valutar prin efracție, în cursul nopții și ar fi tăiat, cu ajutorul unui polizor unghiular, un seif, de unde ar fi sustras o sumă de bani. Prejudiciul urmează a fi stabilit“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Prin același mod prin care au intrat, hoții au și părăsit locul faptei, fără să declanșeze vreo alarmă sau paznicii. Spargerea a fost observată de abia când angajații Centrului Comercial au început programul și au observat tavanul fals al Casei de Schimb Valutar dat la o parte.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, suma care a fost furată este de aproximativ 160.000 euro.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*