FOTO VIDEO Pachete speciale la Ovidius Clinical Hospital pentru intervențiile de chirurgie generală și ortopedie. Prețurile încep de la 2000 lei și includ analizele, operația și trei zile de spitalizare

Ovidius Clinical Hospital. FOTO OCH
Ovidius Clinical Hospital. FOTO OCH

Știați că litiaza biliară afectează 15% din populația României? Litiaza biliară înseamnă în popor “pietre la fiere” iar această afecțiune este întâlnită cu preponderență la femei. Pietrele se numesc în limbaj medical “calculi biliari” și sunt formați din colesterol și alte substanțe care întră în mod normal în compoziția bilei. Bila este un lichid galben-verzui secretat de ficat în scopul digestiei lipidelor din alimentație și stă depozitată într-un săculeț de sub ficat; săculețul se numește vezică biliară.

Atunci când vezica biliară nu se mai golește normal, încep să se formeze cristalele de colesterol, care pornesc de la cele mai mici dimensiuni și pot ajunge în cele din urmă până la mărimea unei mingi de golf. Vestea rea e că aceșți calculi pot să dea dureri atroce pacientului iar vestea bună e că poți scăpa de ei. Unicul tratament pentru litiază biliară este colecistectomia (operația “de fiere”, “de bilă”) sau altfel spus extragerea chirurgicală a vezicii biliare.

La Ovidius Clinical Hospital medicii chirurgi folosesc o tehnică chirurgicală minim invazivă, adică metode care lasă urme foarte greu de observat. Bisturiul și manevrele clasice nu au ce căuta la OCH iar spitalul folosește cu succes tehnologia laparoscopică pentru pacienții săi. Colecistectomia laparoscopică folosește o mini-camera video ca medicul să vadă în cavitatea abdominală, față de chirurgia clasică deschisă care se realizează prin tăietură mare și urâtă și care necesită o mai mare perioada de recuperare postoperatorie.

Însă până la momentul când chirurgul începe să își facă meseria, mai sunt multe stadii de parcurs: se face un consult medical de specialitate, câteva analize de imagistică (ecografii), un consult pre-anestezic și unul special pe partea de cardiologie. Medicii de la OCH nu te admit în operație până nu vad cât de sănătoasă îți este inima și ce probleme speciale poate să ridice pe parcursul manoperei medicale.

În această perioadă, spitalul OCH a adunat toate aceste tehnici și proceduri medicale într-un pachet destinat clienților săi, pachet inclus în chirurgia generală, și care costă 3500 de lei.

“Pachetul de colecistectomie laparoscopică costă 3500 de lei și include trei zile de spitalizare plus intervenția chirurgicală. Preoperator sunt incluse analizele, consulturile și investigații de imagistică iar post-operator toate consulturile, pansamentele și ceea mai este necesar pentru a trata pacientul cap-coadă” explică Virgiliu Pepi, director economic al Ovidius Clinical Hospital.

Operația de colecist nu este singurul pachet medical pus la dispoziție de către Ovidius Clinical Hospital. Apendicectomia laparoscopică și herniile au propriile tarife și sunt tratate la fel de bine de medicii celui mai bun spital din această regiune. Apendicita este una din cele mai frecvente probleme chirurgicale, iar statisticile arată că una din 2.000 de persoane suferă o operaţie de apendicectomie în timpul vieţii.

“Pachetele noastre sunt pe două specialități: chirurgie generală și ortopedie. Chirugia generală are trei pachete: colecisectomie laparoscopică, apendicectomie laparoscopică și herniile. La ortopedie pachetul este pentru artroscopia de genunchi.  Tarifele în ceea ce privește chirurgia generală : colecistectomia laparoscopică este 3500 de lei, apendicectomie laparoscopică este tot 3500 de lei iar herniile inghinale sunt 3900 de lei. Pachetul medical pentru artroscopia de genunchi costă 3250 de lei “ spune Virgiliu Pepi, director economic al Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital are o abordare modernă a relației medic – pacient, prin care un consultant medical acompaniază pacientul în soluționarea problemei medicale. E clar că nevoile clienților sunt din ce în ce mai complexe, iar pachetele de tratamente oferite acestora sunt asul din mâneca acestei unități medicale.

“Ce includ aceste pachete și este foarte important pentru pacienții noștri: preoperator sunt incluse analizele, consulturile, investigații de imagistică, trei zile de spitalizare, intervenția chirurgicală. Postoperator sunct incluse toate consulturile, pansamentele și ceea mai este necesar pentru a trata pacientul cap-coadă. La toate acestea se mai adaugă și consultul pre-anestezic și cardiologic (EKG și consultul de specialitate de cardiologie). Și acestea sunt incluse în același tarif, nu se plătesc separat. Practic, când te prezinți la OCH știi din start că aia este suma pentru care plătești să îți rezolvi o problemă medicală. Nu mai ai alt cost suplimentar” spune Virgiliu Pepi, director economic al Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital este cel mai mare și modern spital privat din sud-estul României. OCH oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate, cu aparatură performantă și cu o echipă multidisciplinară de medici pregătiți în centre universitare din Franța, Belgia, America și cu o experiență medicală bogată atât în țară cât și în afară acesteia.

Iată prețurile din ofertă: 

Pachet colecistectomie laparoscopică  –  3500 lei

Pachet chirurgie parietală abdominală de la 3900 lei

Pachet apendicectomie laparoscopică / clasică  –  3500 lei

Abces pilonidal – 2000 lei

Chist pilonidal – 2000 lei

Pachet urologie – ureteroscopie cu litotritie calcul unic sau multiplii – 3950 lei

Pachet urologie – uretrotomie optică – 3500 lei

Tratamentul chirurgical al fistulelor perianale – 2000 lei

Cură chirurgicală a abceselor perianale/fesier – 2000 lei

Ligamentoplastii genunchi (lia) – 6550 lei *

Ligamentoplastii genunchi (lcm, mpfl) – 6000 lei *

Artroscopie de genunchi –  3250 lei

Aceste pachete includ:

– intervenția chirurgicală respectivă;

– examen histo-patologic dacă este necesar;

– consultații și investigații preoperatorii necesare:

– analize medicale;

– investigații imagistice (radiografie, ecografie, CT, RMN);

– investigații endoscopice (endoscopie digestivă superioară și inferioară);

– consult cardiologic;

– consult preanestezic;

– consult chirurgical;

– pansamente și consultații postoperatorii;

– consult de specialitate postoperator;

– tratamente postoperatorii;

– pansamente postoperatorii;

– zilele de spitalizare necesare ;

*Prețurile nu includ costul implanturilor.

Pentru programări sunați la 0241.480.400 sau cereți informații la adresa de email: office@ovidius-ch.ro 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*