FOTO VIDEO Ovidiu Cupșa: “CERONAV este o instituție în creștere și o adevărată familie”

Ovidiu Cupșa, director CERONAV Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Ovidiu Cupșa, director CERONAV Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Evenimentul de final de an de la CERONAV Constanța s-a transformat în ceva mult mai mare decât momentul sosirii lui Moș Crăciun.

Sala de conferințe de la Baza Nautică s-a transformat în Galeria de Artă “Colinde și Culoare la Ceronav”. Curatorul galeriei a fost Gina Costescu, iar introducerea a fost făcută de șeful Arhivelor Naționale Constanța, Virgil Coman.

Expoziția de grafică și pictură a adunat peste 50 de lucrări ale artiștilor: Marieta Besu, Ion Tițoiu, Anastasia Anton, Lelia Rus, Gheorghe Caruțiu, Daniela Țurcanu și Tudor Tițoiu. Spectatorii au avut parte și de un recital susținut de solista Georgiana Maria Chiriță și colindători de la Colegiul Național de Arte Regina Maria.

Directorul CERONAV Constanța, Ovidiu Cupșa s-a declarat onorat că face parte din echipă.

“Vreau să mulțumesc tuturor. Mi-ar fi greu să vă nominalizez pe fiecare pentru că fiecare, în locul pe care îl are, și-a făcut datoria cu succes. A fost un an bun, un an în care CERONAV a continuat să-și consolideze poziția atât pe piața internă cât și pe piața internațională.

A fost un an cu multe realizări atât din punctul de vedere al investițiilor pe care le-am făcut, cât și din punct de vedere al lucrurilor legate de obiectul nostru de activitate pe care l-am realizat: introduceri de cursuri noi, creșterea calității actului profesional și vreau să vă spun că în momentul de față suntem una dintre instituțiile care face cinste României”, a declarat Ovidiu Cupșa, directorul CERONAV Constanța.

România furnizează 2% din personalul navigant maritim și asta face țara noastră una să aibă aproximativ 30.000 de oameni ambarcați la bordul navelor internaționale.

CERONAV are aproape 40 ani de existență și a avut un loc esențial pentru pregătirea acestor marinari. În 2016, instituția împlinește 40 ani. La sfârșitul lunii Mai va avea loc un eveniment de celebrare a acestui moment.

Compania românească este cea mai veche instituție de training la nivel mondial.

“STCW a apărut în 1978. Ceronav s-a înființat în 1976. Asta aduce și o mare responsabilitate pentru noi. Eu sper că vom reuși să ne îndeplinim în continuare obligațiile pe care le avem, că vom fi acea instituție care am fost în cei 40 ani: o instituție în creștere, în care oamenii care muncesc aici sunt oameni de prestigiu, oameni care colaborează ca o familie.

Eu cel mai bine m-am simțit la CERONAV. Suntem o adevărată familie și sper să rămânem o adevărată familie în continuare”, a încheiat Ovidiu Cupșa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*