FOTO VIDEO O gravidă a fost rănită după ce mașina în care se afla a intrat într-un autotren

La locul producerii accidentului au fost găsite trei victime încarcerate. FOTO SAJ Constanța

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 21.55 pe DN 38, la ieșirea din localitatea Agigea spre Techirghiol. La fața locului au fost trimise echipaje ale ambulanței, descarcerării și a poliției.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în urma primelor cercetări s-a stabilit că un bărbat,de 51 de ani, din Constanța, a condus un autoturism, pe DN 38, în afara localității Agigea, către oraș Techirghiol și din cauza neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers. Aici a intrat în coliziune cu un autotren cu semiremorcă, condus de un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Babadag. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismul, cât și a celor doi pasageri, un bărbat, de 50 de ani, respectiv o femeie, de 27 de ani, gravidă în luna a V-a.

Toți pacienții au fost transportați la Spitalul Județean Constanța pentru investigații medicale suplimentare. Cazul este anchetat în continuare de către lucrătorii Serviciului Rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*