FOTO VIDEO O femeie din Mihail Kogălniceanu a murit într-un accident rutier. Unul dintre șoferi era drogat

În urma impactului violent, cele două mașini au fost grav avariate, o persoană și-a pierdut viața, iar o alta este grav rănită. FOTO CTnews.ro

O femeie, pieton, care mergea pe marginea drumului în Mihail Kogălniceanu a decedat în noaptea de luni 29 iulie, din vina altora. O șoferiță s-a gândit să întoarcă mașina, dar fără a se asigura suficient și a nimerit în fața unui tip drogat care conducea cu viteză. Prima mașină a nimerit peste femeia care se deplasa pe jos, aceasta decedând la fața locului.

Accidentul a avut loc la ora 22.30, pe DN 2A, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, o femeie, de 53 ani, a condus un autoturism, pe DN 2A, în localitatea Mihail Kogălniceanu, dinspre Harşova către Constanţa. Aceasta ar fi intrat în parcarea unei societăţi, după care ar fi virat la stânga pentru a reintra în drumul național, cu intenţia de a efectua manevra de întoarcere. Atunci ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 29 ani, care conducea un autoturism pe DN 2A, dinspre Harşova către Constanţa.

În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat către dreapta, în afara părţii carosabile, unde a surprins şi accidentat mortal o femeie, de 55 ani, care se afla în afara părţii carosabile pe partea stângă a sensului de mers Hârşova către Constanţa.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul la faţa locului al pietonului şi vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto.

Conducătorul auto din a doua mașină a fost testat cu aparatul drug-test, rezultatul fiind pozitiv la cannabis.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*