FOTO VIDEO O brutărie din Tuzla a fost mistuită de un incendiu

Hala în care funcționa brutăria a ars. FOTO ISU Dobrogea

Un puternic incendiu a izbucnit în dimineața de 22 mai, în jurul orei 5.00 la o brutărie din localitatea Tuzla. Pentru că incendiul se manifesta violent, pentru stingere au fost trimise echipaje din trei subunități.

Focul a izbucnit la o hală de aproximativ 400 metri din Tuzla, unde funcționa o brutărie și s-a extins rapid la întreaga clădire. Fiind vorba de o suprafață mare, au fost trimise patru echipaje ale ISU Dobrogea de cu mașini de stingere cu spumă și apă din cadrul a trei subunități – două de la Stația Tuzla, unul de la Detașamentul Port și unul de la Secția Mangalia.

După aproximativ o oră, pompierii au reușit să localizeze incendiul, iar în jurul orei 8.00, acesta a fost lichidat. La fața locului a rămas un echipaj de pompieri pentru a supraveghea hala, să nu fie rămase focare ascunse care să repornească incendiul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*