FOTO VIDEO O ambulanță a fost grav accidentată în municipiul Constanța, în zona CET

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite. FOTO ISU Dobrogea

O ambulanță a fost lovită în plin și s-a răsturnat la intersecția străzii Cumpenei și Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. În urma impactului au rezultat patru victime, printre care se pare că este vorba de personalul medical și un polițist care s-ar fi aflat în ambulanță.

Din primele informații se pare că ambulanța se întorcea de la Spitalul Județean Constanța unde a lăsat un pacient agitat, preluat din Techirghiol. Din cauza stării pacientului, în ambulanță se afla și un polițist.

Știre în curs de actualizare

„În accidentul rutier au fost implicate o ambulanță aparținând SAJ si un autoturism. Conform primelor cercetări, ambulanța a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, în timp ce conducătorul auto nu i-ar fi acordat prioritate de trecere.

În urma accidentului au rezultat patru victime, rănite ușor.

Din primele date, s-a stabilit că ambulanța se întorcea de la spitalul Palazu Mare unde transportase un bolnav psihic din localitatea Techirghiol“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*