FOTO VIDEO O adolescentă de 17 ani a ajuns în comă la spital după mașina în care se afla, condusă de un individ beat, s-a răsturnat la ieșirea din Medgidia

În urma accidentului, pasagera în vârstă de 17 ani a fost grav rănită. FOTO IPJ Constanța

Un individ beat s-a urcat la volanul unei mașini și a plecat la plimbare împreună cu o minoră. La ieșirea din municipiul Medgidia spre Valea Dacilor a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.

Accidentul s-a produs în seara de 19 martie, în jurul orei 22.40, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 30 ani a condus autoturismul marca BMW 530, pe DJ 381, dinspre municipiul Medgidia către localitatea Valea Dacilor. La un moment dat, pe fondul neatenţiei în conducere şi a vitezei excesive, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe sensul de mers opus, iar apoi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se de mai multe ori.

Echipajele medicale ajunse la fața locului l-au găsit pe șofer conștient, cu mai multe traumatisme, iar pasagera de pe locul din dreapta față, o adolescentă de 17 ani, în stare de comă.

Ambii au fost transportați la spital, unde șoferului i-au fost prelevate și probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, acesta emanând halenă alcoolică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*