FOTO VIDEO Noul Ford Kuga, în oferta Ford Țiriac Auto Constanța. Descoperă reducerile de sărbători și bonusurile rezervate clienților

Showroom Ford - Țiriac Auto Constanța. FOTO CTnews.ro

Cât de încăpător e sacul lui Moș Crăciun, v-ați întrebat vreodată? Sau care e cel mai mare cadou pe care ar putea să vi-l aducă? Showroom-ul Țiriac Auto de la ieșirea din Constanța spre Cumpăna vă propune un cadou de sărbători, cu blazon. Noul Ford Kuga, una dintre cele mai vândute mașini ale anului, poate fi cadoul perfect de sărbători, iar la achiziționarea lui până pe 31 decembrie 2018 primiți gratuit cutia de bagaje Thule și barele transversale.

Ford Kuga de la Țiriac Auto este mașina perfectă pentru constănțenii din oraș și din județ: a fost gândită de pe planșeta de proiectare atât pentru asfalt cât și pentru oraș, lucru tradus prin ușurința cu care intră (și) pe drumurile neasfaltate, pline de gropi, dar și cum face față cu brio la bălți, la zăpezi sau la noroi.

Cu alte cuvinte, pe lângă linia modernă de SUV, Ford Kuga dovedește și valori clasice solide. Adică mașina e foarte spațioasă, are un sistem 4×4 inteligent, vine în ajutorul celor care nu excelează în parcarea laterală oferind un sistem automat care face asta singur, are cutia automată pentru cine nu se descurcă prea bine cu ambreiajul și maneta de viteze, e asistată în toate de un computer peformant de bord, iar toate astea la un loc îți crează o senzație extraordinară la condus.

“Și în afară de toate acestea, Ford Kuga ne impresionează prin abilitățile excelente în viața de oraș, pentru că are dimensiuni exterioare bine adaptate la traficul urban. Mai rar o așa mașină care să se vândă atât de bine!” spune Cosmin Carjeu, manager zonal vânzări la Ford Țiriac Auto Constanța.

Cei care sunt interesați de un SUV compact elegant și nu sunt dispuși să cheltuiască mici averi pe o mașină, vor fi foarte mulțumiți de un Kuga. Însă există și oferte pentru iubitorii de lux: Ford Kuga Vignale, are dotări și opțiuni care-ți taie respirația prin design și calitate. Pachetul Vignale vine cu o mulțime de elemente cromate și detalii strălucitoare pentru caroserie, jante de 19 inci de aliaj și o tapițerie din piele Cashmere cu cusături speciale hexagonale.

Pentru mai multe informații despre variantele de motorizare, dotările și prețurile Ford Kuga, vă recomandăm site-ul Ford Țiriac Auto Constanța, sau direct în showroom, pe Șoseaua Mangaliei, 211 din Constanța.

Veți găsi, în showroom, alături de Ford Kuga și cealaltă vedetă a constructorului american, Ford Ecosport. Este mașina cu care ne mândrim pentru că Ford o produce la Craiova pentru întreagă piață mondială, nu doar pentru România. Este echipată cu un motor de un litru pe benzină, care de 6 ani este desemnat “Motorul Internațional al Anului”. Se numește Ecoboost și este fabricat la Craiova.

Ford Ecosport vine și în varianta diesel de 1.5 litri cu motor Ecoblue, cu tracțiune normală sau cu tracțiune integrală (4 x 4).

“Clienții care vin cu dovada casării unui autovehicul mai vechi de 8 ani, primesc discount de 1500 de euro. Este un fel de programul RABLA, însă dezvoltat de FORD, și se numește “FORD ECOBONUS” spune Cosmin Carjeu de la Ford Țiriac Auto Constanța.

Cei care doresc să își achiziționeze un Ford EcoSport au la dispoziție o gamă de 12 culori de caroserie pentru fiecare dintre cele trei variante de echipare: Trend, Titanium și echiparea de top ST-Line. Fordul EcoSport produs în Oltenia se vinde în acest moment în 56 de țari din toată lumea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*