FOTO VIDEO Mărturia cutremurătoare a unui tânăr din Medgidia înainte de a-și da foc în mașină

Mașina a ars ca o torță. FOTO Facebook/Gabriel Radu

Un tânăr din Medgidia a încercat să se sinucidă dându-și foc în mașină, sub podul Autostrăzii A2, în zona localității Murfatlar. Înainte de a incendia mașina în care se afla, acesta a postat o filmare pe pagina sa de Facebook prin care își învinovățește tatăl pentru gestul său și își cere iertare mamei sale. 

Victima se pare că suferea foarte tare din cauza relației cu tatăl său.

„Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greșit. Taților de băieți nu ii faceți copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieți dar mai au nevoie de puțină iubire părintească.
Îmi pare rău pentru ceea ce voi face și știu ca sunt un laș dar nu știu ce altceva sa fac“, a postat Adrian Lipan în după amiaza de 20 august, iar apoi a pus și un video în care dă mai multe detalii despre motivele pentru care a ales să se sinucidă.

Mașina arzând a fost observată întâmplător de o persoană care trecea pe Autostradă și a oprit să vadă ce se întâmplă dedesubt.

„Azi, în jurul orei 16:40 mă deplasam dinspre București spre Constanța și la km 197 vizibilitatea era foarte redusa din cauza fumului ce ieșea de sub pod. Am oprit pe banda de urgență și am coborât să văd ce se întâmplă. Ceea ce am văzut este greu de imaginat. Era o mașină care ardea, am sunat la 112 să trimită o mașină de pompieri, apoi am coborât la o distanță sigură de mașină să văd dacă sunt victime. Lângă mașină, erau așezate frumos, un portofel, un telefon și o pereche de ochelari. Am revenit cu apel la 112 pentru a da un update și să trimită și o mașină de poliție și salvare. După ce am închis apelul am văzut un “țăran” (om de la sat) care s-a apropiat de mine și m-a întrebat dacă sunt cu „băiatul din mașină”. Șocat, am întrebat care băiat și dacă mai este în viață. A spus ca da. M-am dus să văd victima, era arsa complet, conștientă dar de abia putea pronunța cuvântul “apă”. Între timp a ajuns o mașină de la poliția autostrăzii, mașina de pompieri și ambulanța. Apoi o mașină de la criminalistică (bănuiesc). Victima a fost transportata la spital. Nu știu ce s-a întâmplat mai departe.

Victima are 25 de ani, și se numește Adrian Lipan și este din Medgidia.

Mașina un Ford Focus sedan cu nr CT 08 WHX.

Părere personală: cred că a fost vorba de o încercare de sinucidere, având în vedere că actele și telefonul erau așezate frumos lângă stâlp. Dar… de la durerile cumplite, cred că nu a mai rezistat și a ieșit din mașină“, a povestit pe Facebook Gabriel Radu.

Polițiștii constănțeni au demarat o anchetă.

„Poliția orașului Murfatlar a fost sesizată astăzi, în jurul orei 16:45, cu privire la faptul că, în extravilanul orașului Murfatlar, sub podul rutier parcurs de A2, a fost observat un autoturism în flăcări și o persoană în stare de șoc.
Polițiștii au stabilit că persoana în cauză are 25, fiind vorba despre un tânăr din Medgidia, care anterior postase pe I rețea de socializare un video în care își ia rămas bun.
În urma cercetărilor, s a stabilit că persoana în cauză ar fi avut un conflict cu tatăl său și se cunoaștea faptul că ar fi plecat într o direcție necunoscută“, au declarat reprezentanții IPJ Constanța

Potrivit postării sale, tânărul a încercat să scape de tatăl său în anii trecuți îmbarcându-se pe nave de croazieră, dar nu a putut face față programului și distanței mari față de casă, iar acum se pregătea să intre în armată.

UPDATE:

Tânărul a decedat în cursul zilei de 21 august în Secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*