FOTO VIDEO “Lumina Învierii” le-a distrus locuințele. Incendii pornite de la lumânări lăsate aprinse în mai multe zone din Constanța

Incendiu de la o lumânare uitată aprinsă. FOTO ISU Dobrogea
Incendiu de la o lumânare uitată aprinsă. FOTO ISU Dobrogea

Nu există zi de Paști fără incendiu. Inconștiența unor constănțeni i-a lăsat fără bunurile din apartament. Ei au plecat de acasă și au lăsat o lumânare aprinsă în apartamentul situat la etajul 1 al unui bloc.

Incendiul a fost sesizat de vecini atunci când flăcările și fumul au ieșit pe geamul locuinței. Ei au sunat la numărul de urgență 112. O autospecială de la Detașamentul Palas a ajuns imediat pe strada Solidarității din Constanța, la blocul IV 9, scara A.

Echipele de intervenție au localizat imediat incendiul. Focul ardea mocnit, iar cauza era, așa cum se așteptau oamenii legii, o lumânare lăsată aprinsă. Mai grav este că proprietarii nici măcar nu erau acasă.

Un caz similar a avut loc și pe strada Delfinului, nr. 9 din Constanța. Două autospeciale de la Detașamentul Fripis au fost direcționate către zona incendiului.

Pompierii spun că și aici a fost vorba tot de o lumânare uitată aprinsă. De această dată însă, flăcările s-au extins de la bucătărie la acoperișul casei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*