FOTO VIDEO Leul de mare de la Delfinariul Constanța a scăpat de caniculă. Bazinul lui a fost curățat și acoperit pentru a-l proteja de soare

Leul de mare John de la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Leul de mare John de la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Leul de mare de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța se poate juca din această săptămână într-un nou bazin. Angajații Delfinariului i-au pregătit o surpriză pentru zilele călduroase din iulie și august.

Înarmați cu un furtun cu apă, mături și mopuri, oamenii în frunte cu directorul Adrian Bîlbă au scos toată apa din bazin și s-au pus pe curățat pereții acoperiți de alge. John, leul de mare, a fost mutat într-un alt bazin pentru a nu fi deranjat când deasupra căsuței sale era montat un acoperiș nou.

Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, doctorul Adrian Bîlbă, spune că în bazinul leului de mare va fi instalată și o pompă cu filtru care să curețe automat apa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*