FOTO VIDEO Individul care a lovit cu mașina un polițist la Mamaia a fost arestat pentru 30 zile

Vladimir Marin. FOTO Facebook
Vladimir Marin. FOTO Facebook

Vladimir Marin, bărbatul de 31 de ani din Constanța care a intrat cu mașina pe nisip și apoi a lovit un polițist a ajuns după gratii. Individul era beat atunci când incidentul a avut loc.

Oamenii legii spun că Marin a fost pe un șezlong din stațiunea Mamaia. El a fost abordat de un polițist și un jandarm pentru că avea mașina parcat pe nisip. În momentul în care a fost pus să scoată autoturismul de acolo, polițistul și-a dat seama că are de a face cu o persoană în stare de ebrietate și s-a oferit să-i scoată el mașina.

Atunci când autoturismul a ajuns într-o zonă cu iarbă, polițistul a vrut să-l legitimeze pe Vladimir Marin, dar individul s-a urcat la volan și a demarat în trombă. Omul legii a fost trântit la pământ de mașină. Marin nu a ajuns nici el prea departe. Mașina s-a lovit de un stâlp cu indicator de semnalizare.

Anchetatorii spun că Vladimir Marin avea o alcoolemie de 2 la mie în sânge. Procurorii l-au audiat sâmbătă seara, iar duminică el a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis că Marin trebuie să ajungă după gratii pentru 30 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*