FOTO VIDEO Incendiu puternic la Năvodari. Flăcările au cuprins două case

Incendiu la Năvodari
Incendiu la Năvodari

Un incendiu puternic s-a declanșat joi seara la Năvodari. Pompierii militari au fost solicitați să intervină pe strada Liniștei, la numărul 46.

Două autospeciale de la stația de pompieri Midia s-au deplsat imediat la locul indicat. Forțele de intervenție au solicitat ajutorul unei a treia autospeciale de la Detașamentul Fripis Constanța pentru că focul se manifesta violent. Vântul puternic a făcut ca flăcările să cuprindă și a doua casă, așa că intervenția s-a dovedit și mai grea.

Pompierii militari au reușit să scoată la timp o femeie de 75 ani. Bătrâna suferise un șoc, așa că a fost preluată de medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

Salvatorii au aflat că în casă se mai afla un bărbat, dar și trei butelii. La scurt timp a fost întrerupt curentul electric de pe stradă pentru evitarea unor alte nenorociri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*