FOTO VIDEO Incendiu masiv la oborul de legume-fructe din Constanța. Flăcările au provocat patru explozii, au distrus trei mașini și zeci de tarabe

Baracile din lemn au ars ca torțele. FOTO ISU Dobrogea

O bună parte din tarabele din Târgul de Legume – Fructe de pe varianta Constanța – Ovidiu au ars în urma unui incendiu de amploare. Echipajele de pompieri au rămas repede fără apă și pentru că în zonă nu există hidranți au trebuit să ceară sprijinul altor mașini, inclusiv de la RAJA.

Aproximativ 20 de tarabe au ars ca torțele, după ce, din interiorul uneia a izbucnit un incendiu, iar focul s-a răspândit rapid. S-au făcut scrum tarabe, marfă, acte, câteva butelii au explodat, dar au ars și trei mașini – o dacie papuc și două dubițe de marfă și generatoare pe bază de combustibil.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 16.30, și inițial la fața locului a ajuns un echipaj cu o mașină de stingere cu spumă și apă a ISU Dobrogea, acesta fiind urmat de alte trei mașini. În scurt timp, autospecialele au rămas fără apă, iar pentru că în zonă nu exista nici un hidrant, una dintre mașini a plecat să alimenteze în altă locație, în timp ce celelalte s-au alimentat de la o cisternă a RAJA. Ulterior, la fața locului au mai ajuns alte patru mașini ale pompierilor, în jurul orei 18.00, reprezentanții ISU Dobrogea transmițând că incendiul a fost localizat și nu mai există pericol de extindere.

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*