FOTO VIDEO Hoți de combustibil opriți cu focuri de armă de jandarmii constănțeni

Hoți de combustibil prinși de jandarmi
Hoți de combustibil prinși de jandarmi

O bandă de hoți care sustrăgea produse petroliere din conductele Conpet au fost prinși în flagrant de jandarmi noaptea trecută la Cuza Vodă. La vederea oamenilor legii, indivizii au încercat să fugă pe câmp și au fost fost opriți doar de focurile de armă trase de jandarmi.

Incidentul a avut loc în apropierea localității Cuza Vodă, la ora 3.00. Trei bărbați cu vârste cuprinse între 36 și 52 ani din Ilfov, respectiv Dâmbovița se aflau cu un camion în zona conductelor Compet. Produsele petroliere furate erau depozitate într-un bazin improvizat din bena camionului.

Jandarmii i-au somat pe hoți, dar indivizii au luat-o la fugă pe câmp. S-au oprit abia după ce oamenii legii au tras zece focuri de avertisment în plan vertical. Hoții au fost predați poliției care continuă acum cercetările în acest dosar.

Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă pedepse cuprinse între 3 și 10 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Foarte bine, să înfrunte pedepsele corespunzătoare pentru faptele lor daca s-au ținut de prostii în loc să lucreze! Platforma Petromidia este principalul angajator din Năvodari şi unul dintre cei mai mari din judeţul Constanţa. Zilnic, peste 2.400 de persoane şi familiile acestora depind de activitatea acesteia. Dar pentru unii e mai usor sa fure in loc sa munceasca!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*