FOTO VIDEO Hipermarketul cora City Park a fost extins și modernizat. Investiția depășește 2 milioane euro

cora City Park Mall. FOTO Adrian Boioglu

Hipermarketul cora a fost mereu unul privilegiat. Poziția sa de la parterul City Park a adus întotdeauna cumpărători interesați de prețurile bune și de produsele variate. A venit momentul ca oamenii care îi trec pragul să primească ceva înapoi. De acum, toți cei care merg  la cora pentru piața zilnică se vor bucura de un spațiu extins și modernizat.

Primul lucru pe care îl vor observa clienții sunt culoarele lărgite. Am vizitat cora City Park și am fost întâmpinați de zona de vinuri. Sticlele vechi și decorul amenajat cu butoaie și struguri te duc cu gândul la o cramă de soi.

Reprezentanții companiei spun că investiția în modernizarea hipermarketului a fost de 2 milioane de euro, iar procesul a avut loc simultan cu cel de extindere a mall-ului City Park.

“Credem că efortul a meritat și că noul hipermarket va fi apreciat atât de către clienții fideli, cât și de cei noi pe care sperăm să îi câștigăm. Noul cora City Park care, iată, se mărește odată cu împlinirea a cinci ani, are o suprafață de aproape 6 000 mp față de 4 000 mp inițial, ceea ce ne-a permis să regândim total structura hipermarketului într-o manieră compactă şi rectangulară, astfel încât să ofere o experiență de shopping plăcută și, de ce nu, să creeze dependență”, a declarat Cristian Năstase, directorul cora City Park.

Cumpărătorii vor găsi în noul hipermarket o intrare suplimentară, un flux de produse optimizat, raioane de brutărie, gastronomie și carne bine structurate, produse vrac foarte cerute în ultimul timp pe piaţă, precum și raioane pentru copii, de cultură, produse bio și băuturi mult mai bine reprezentate decât în structura veche. Cu o ofertă extinsă vine și sectorul nealimentar, unde vor fi disponibile numeroase produse noi, la prețuri accesibile.

Odată cu extinderea magazinului s-a mărit și echipa cora City Park, pentru că retailerul dorește să ofere clienților servicii ireproșabile. Astfel, cora City Park are acum cu 30% mai mulți angajați, cei mai mulți activând în zona produselor proaspete și a gastronomiei: brutari, măcelari, bucătari, fiind recunoscută competenţa cora în domeniul produselor elaborate sau finisate în laboratoarele proprii.

În noua configurație a mall-ului, cora City Park dispune şi de o parcare dublată la 1 300 de locuri. Lucrările continuă pentru extinderea acesteia la 1 800 de locuri faţă de 700 înainte de extindere.

Septembrie 2016 este de altfel o lună de referință în retailul constănțean, unde cora are o prezență importantă prin cele două magazine – City Park și Brătianu – la acesta din urmă fiind recent inaugurat serviciul online prin platforma www.cora.ro. Astfel, magazinul virtual subliniază oferta tradițională, oferind acces printr-un singur click la peste 30 000 de produse care pot fi livrate acasă în Constanta şi în zonele limitrofe.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe. În 2013, cora a lansat platforma www.cora.ro prezentă in acest moment in Bucureşti si Constanţa. cora este primul mare lanț comercial care propune livrare tip drive in România. Astăzi, rețeaua punctelor coraDrive a fost extinsă la nivelul tuturor celor patru magazine din Capitală. Filosofia cora România îi are în centru pe consumatori, cărora le oferă produse și servicii de calitate, la prețuri accesibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*