FOTO VIDEO Gala OSS Fighters, un regal al sporturilor de contact. Nume mari vor urca în ring pentru a-și dovedi supremația

Alex Filip și Marius Gheorghe, promoterul, respectiv organizatorul galei OSS Fighters. FOTO Adrian Boioglu

În mai puțin de-o săptămână, pe 7 februarie, începe Gala OSS Fighters, un regal al sporturilor de contact, organizat de constănțeni în inima Bucureștiului. One Star Security Constanţa (Marius Gheorghe) şi restaurantul Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose) aduc în ring cel mai puternic fight-card din ultimii zece ani în kick-boxingul românesc.

“Eu am început acest proiect cu prietenul meu Lucian Tudose de la Restaurantul Corleone și împreună am spus că-l ducem până sus, să egalăm cel puțin Glory peste câțiva ani, că nu poți să le faci pe toate din prima. Iubim sporturile de contact, agenții noștri de securitate – mai ales cei de la Intervenții – sunt fanii sporturilor de contact și mergem în continuare pe drumul asta, pentru OSS Fighters. E greu să ai un favorit la asemenea nivel; toți sunt sportivi foarte buni, dar totuși sunt român și țin cu românii.

Aș vrea să câștige piramida Cristian Ristea, aș vrea să câștige meciul Amancio Paraschiv, aș vrea să câștige Adrian Maxim, aș vrea să câștige toți românii, dar e foarte greu. Meciurile sunt echilibrate iar spectacolul este real – nu avem meciuri aranjate, pe românește” spune Marius Gheorghe, președinte al Asociației Club Sportiv OSS, Constanța.

Vom vedea nume mari pe 7 februarie, în Sala Polivalentă de la București, începând cu ora 20.00.  Spectacolul de înaltă ținută sportivă va avea 12 partide pe reguli de K-1: şapte confruntări într-o piramidă de opt la categoria grea şi separat de asta încă cinci meciuri explozive.

În piramidă se vor înfrunta Clyde Brunswijk (Olanda), Bugra Tugay Erdogan (Turcia), Marco Pisu (Italia), Cristian Ristea (România), Fabio Kwasi (cu cetăţenie olandeză şi surinameză), Giannis Stoforidis (Grecia), Enver Slijvar (Slovenia) şi Thomas Froschauer (Austria).  Main-event-ul galei este finala piramidei, însă există şi un co-main event.

“La co-main event îl vom avea pe campionul mondial super kombat Amancio Paraschiv care va avea o întâlnire extrem de dificilă cu Mohammad Elmir, acesta din urmă având un total de peste 140 de lupte în cele mai mari promoții din lume. A luptat cu mulți luptători de top precum Marat Grigorian, actualul campion Glory, cu Shemsi Beqiri și alți luptători celebri.

Va fi o întâlnire care-pe-care; nici măcar nu putem presupune cine va fi câștigătorul. Știm că se antrenează amândoi foarte mult, iar Amancio este foarte motivat să câștige această luptă deoarece dorește să atace titlul mondial în vară, dar despre aceasta vom discuta la vară”, spune Alex Filip, promoterul OSS Fighters.

Vor exista meciuri și în afara piramidei: la categoria +95 kg, românul Alexandru Radnev va lupta cu sârbul Milan Miko Dasic; la categoria 70 kg constănțeanul Ștefan Orza îl întâlnește pe Serghei Zanosiev din Republica Moldova; la categoria 66 kg – Adrian Maxim (România) – Said Malek (Maroc); la categoria 86 kg – Claudiu Alexe (România) – Petros Vardakas (Grecia); la categoria 72,5 kg (co-main event) – Amansio Paraschiv (România) – Mohammed El-Mir (Danemarca).

Main-eventul galei este finala piramidei. Petros Vardakas a făcut un meci memorabil în cealaltă ediţie a OSS Fighters care s-a desfăşurat la Sala Polivalentă din capitală, iar Claudiu Alexe se află în faţa celui mai mare test din carieră să şi promite un meci spectaculos.  Va fi un spectacol pe cinste și un superfight exploziv.

“Din acest an Alex Filip este promoterul OSS Fighters. Printre altele el este și angajatul One Star Security pe probleme de securitate și e și consilierul meu personal pe probleme de securitate și sper să facem o echipă puternică, să creștem de la gală la gală și să avem meciuri cel puțin cum au fost pe vremuri când era SuperKombat” spune Marius Gheorghe președinte al Asociației Club Sportiv OSS, Constanța.

“O premieră în România în ultimii 1o ani este și suma extraordinară de premii : în total turneul de la București va fi de 35.000 de euro” – Alex Filip, promoter OSS Fighters.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*