FOTO VIDEO Delfinariul Constanța a fost luat cu asalt de mii de turiști

Coada mare de oameni la intrarea la CMSN delfinariu

Dacă nu este vreme de plajă, majoritatea turiștilor aflați pe litoral au luat cu asalt Complexul Muzeal de Științe ale Naturii pentru a vedea în special delfinii.

Tocmai de aceea, conducerea instituției a luat decizia de a suplimenta numărul de spectacole. În loc de trei reprezentații, delfinii și instructorii lor au susținut cinci spectacole la orele 11.00, 13.00, 15.00, 17.00 și 19.00. Rândul celor care au așteptat la casiere pentru a-și procura un bilet de intrare a ajuns până la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Soveja.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*