FOTO VIDEO Cea mai nouă tehnică de revigorare a pielii vine de la New York Beauty Salon Constanța. Frozen Skin – tratamentul cu rezultate vizibile imediat

Proceduri de înfrumusețare la New York Beauty Salon Constanța FOTO Adrian Boioglu

Deși sezonul rece se anunța a fi unul blând și nu credeam că va fi foarte frig, viscolul de la începutul lunii decembrie împreună cu episodul de ninsoare de zilele acestea ne-a spulberat speranța că pielea nu va avea de suferit. În timpul iernii, pielea tinde să se usuce mai ușor și are nevoie de o îngrijire sporită.

Explicația e simplă: frigul cauzează vasoconstricție iar fluxul sanguin nu mai aduce atât de repede și atât de multe substanțe hrănitoare de care pielea are nevoie. Atunci ea se usucă și devine mai vulnerabilă. Dacă pentru un bărbat o piele mai aspră face parte din carisma masculină, pentru doamne, situația e de-a dreptul neplăcută.

Vestea bună vine din domeniul științei și tehnicii care ține pasul cu problemele jumătăților noastre frumoase și inventează tot felul de ajutoare nesperate pentru a contracara vicisitudinile vremii (și-ale trecerii timpului). Cea mai nouă tehnică de revigorare a pielii se numește Frozen Skin și este o metodă de lifting și rejuvenare facială instantanee.

La New York Beauty Salon am stat de vorba cu Gabriela Ștolea, terapeut specializat în procedurile de lifting facial, care ne-a explicat cum funcționează tehnologia Frozen Skin și care sunt avantajele doamnelor ce o folosesc.

“Frozen Skin este un pistol de mezoterapie care folosește o butelie de dioxid de carbon și un filler cu acid hialuronic de diferite greutăți moleculare pe care îl va introduce în piele mult mai profund. Este un tratament extrem de plăcut – durează doar 4 minute, timp în care un jet de aer este plimbat pe fața noastră” explică Gabriela Ștolea, terapeut de înfrumusețare la New York Beauty Salon.

Dioxidul de Carbon (CO2) este prezent în mod natural în corpul nostru iar în medicină este folosit de foarte multă vreme. Prima dată a fost utilizat în medicină în 1930 și imediat s-a constatat că are un efect extraordinar asupra circulației sangvine în locul unde este “suflat” intradermic sau transcutanat.

Nu a trecut mult timp și după cum era de așteptat, industria frumuseții l-a preluat și folosit în estetică. La New York Beauty Salon se face tratament Frozen Skin în mod uzual, iar doamnele care l-au încercat au observat schimbarea pielii imediat. Efectul acidului hialuronic împins de gaz este aproape instantaneu iar pielea își schimbă aspectul în decurs de o singură ședința.

“Tratamentul se finalizează cu un masaj al serumului care mai rămâne pe piele și este extrem de plăcut și de relaxant iar pielea parcă se luminează. Ședința de tratament durează maxim 30 de minute și se poate face înainte de a va pregăti complet pentru petrecere, adică ideal este să o faci înainte de machiaj, înainte de a vă aranja părul. Apoi vă îmbrăcați pentru pentru petrecere și plecați direct la Revelion” spune Gabriela Ștolea de la New York Beauty Salon.

Tratamentul Frozen Skin este ușor, eficient și non-invaziv iar rezultatele pot fi observate după prima ședință de tratament. Nu are contraindicații, se poate realiza în orice perioada a anului și poate fi aplicat pe toată fața, pe gât și pe decolteu, în jurul ochilor și al gurii.

“Frozen Skin” este acel tip de tratament recomandat înainte de un eveniment: înainte de petrecerea de Crăciun, înainte de o nuntă – toate lucrurile astea se văd pe piele în momentul în care folosiți Frozen Skin. Pielea va străluci, va plesni de sănătate! Este un “boost” de energie!” spune terapeutul de înfrumusețare.

Terapeuții de la New York Beauty Salon ne sfătuiesc să acordăm atenție maximă pielii noastre în această perioada cu vânt, burniță și ploi reci. Recomandarea lor este să evitați metodele agresive de tratare a tenului din cabinetele de cosmetică. Indicat este să optați mai degrabă pentru metodele intens hidratante și hrănitoare, sau pentru mezoterapia cu acid hialuronic. Frozen Skin face parte din această din urmă categorie.

“Frozen Skin” vine să vă ajute. Este igienic, nu există alte riscuri de contaminare – este un tratament foarte sigur. În afară de factorii poluanți, vrem să arătăm cu toate din ce în ce mai bine; dacă se poate să ne trezim dimineață cu fața de sâmbătă seară, ar fi minunat ! Trebuie să arătăm bine zi de zi, pentru că așa reușim să ne vindem mai bine și imaginea este extrem de importantă. E un lucru plăcut să arăți bine atunci când te trezești tu acasă, dar este și mai minunat când arăți bine și te vede lumea” spune terapeutul Gabriela Ștolea.

Să nu uitați nicio clipă că frigul este principalul inamic al pielii noastre e timp de iarnă, și pentru el trebuie să luăm măsuri speciale. Este foarte important să aveți grijă de pielea dumneavoastră și să va consultați cu terapeutul care vă îngrijește. De la el veți afla și ce trebuie să schimbați în rutină de îngrijire. Pe măsură ce înaintați în vârstă, nevoile pielii nu dispar. Din contră: ele cresc.

Pe terapeuții de la New York Beauty Salon îi găsiți la adresa: strada Făgetului, numărul 138, bloc ST7, Constanța sau la numărul de telefon 0754 224 455 și pe pagina de Facebook New York Beauty Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*