FOTO VIDEO Carla’s Dreams au făcut istorie în Piața Ovidiu. Ultimul concert SummerKiss a strâns aproape 20.000 de oameni

Carla's Dreams în Piața Ovidiu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Carla's Dreams în Piața Ovidiu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Evenimentele SummerKiss au transformat timp de patru săptămâni Piața Ovidiu într-o mare scenă de evenimente LIVE.

Smiley, Delia, Guess Who, Grasu XXL, Antonia, Andra, 3 Sud Est, What’s Up, Voltaj și Carla’s Dreams au oferit concerte gratuite. Momentele, descrise ca adevărate revelioane, au adus în total peste 70.000 de oameni în Piața Ovidiu.

Concertele s-au dovdeit benefice și pentru Primăria Constanța care a beneficiat de imagine gratuită cu toate că nu a plătit niciun leu și nici nu s-a ocupat de organizare. Totodată, terasele și restaurantele din zonă nu au mai avut locuri pentru clienți și s-au extins pe domeniul public.

“Am ales Kiss FM pentru faptul cã este cel mai ascultat radio din Romania, are un sistem excelent de management al artistilor si o relatie deosebita cu acestia, in special din punct de vedere personal cu cei de la Carla’s Dreams. Concertele live fac parte din strategia de brand turistic a Pietei Ovidiu, unde dorim sa oferim constantenilor si turistilor, alternative de evenimente diversificate ca si continut pe tot parcursul anului. De la teatru si film, la concerte si spectacole live, toate vor oferi o paleta diversificata de evenimente pentru toate categoriile de public”, a declarat Victor Maxim project manager Descopera Piata Ovidiu si presedinte Asociatia Descopera Constanta.

Ultima seară a acestor concerte s-a încheiat cu evoluția trupei Voltaj și a celor de la Carla’s Dreams. Iată mai multe imagini de la concert, precum și înregistrarea video de la Kiss FM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Carla’s Dreams @Summerkiss Piata Ovidiu – Constanta 13 august 2016 – Carla's Dreams Unofficial Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*