FOTO VIDEO Accident soldat cu incendierea unui camion și a unui autoturism între Valea Dacilor și Ciocârlia

În urma impactului, mașina și camionul au luat foc. FOTO CTnews.ro

O mașină și un autocamion au ars în urma unui accident rutier produs în seara de 1 iunie, pe DJ 381. Din fericire, o singură persoană a fost rănită.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22.00, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, 65 ani, a condus, pe câmp, un ansamblu de vehicule format din autotractor și semiremorcă, încărcată cu grâu. La ieșirea de pe terenul agricol perpendicular pe axa DJ 381 nu s-a asigurat și a fost lovit de un autoturism, condus de un bărbat, de 25 de ani, care circula pe DJ 381, dinspre localitatea Ciocârlia către localitatea Valea Dacilor.

În urma impactului, cele două vehicule au luat foc. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Medgidia a ISU Dobrogea, cu o autospeciala de stingere și una cu modul de descarcerare, plus un echipaj medical SMURD B.

La fața locului a fost găsit rănit ușor șoferul din autoturism, care a fost transportat la spital.

În urma accidentului, autocamionul încărcat cu cereale a rămas de-a curmezișul drumului, traficul rutier fiind blocat pe DJ 381 până în jurul orei 2.30.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*