FOTO VIDEO Accident rutier grav pe DN 22. Doi tineri de 18 ani au murit după ce un șofer băut a intrat pe contrasens în mașina lor. Alte două persoane au fost rănite

Accident rutier mortal pe DN 22. FOTO IPJ Constanța

Un grav accident de circulație a avut loc duminică dimineață, pe DN 22, în județul Constanța. Un șofer băut, în vârstă de 22 de ani, a intrat pe contrasens și a lovit o mașină. În urma impactului, doi tineri de 18 ani aflați în al doilea autoturism au murit, un altul din aceeași mașină a fost rănit, la fel și șoferul care a provocat accidentul.

Un bărbat a condus un autoturism BMW pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanța, iar la un moment dat, ajungand la km 265, între localitățile Cogealac și Tașaul, din cauza neadaptării vitezei la configurația drumului, curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism Logan. În urma impactului a rezultat decesul șoferului și unui pasager din Logan și rănirea șoferului BMW-ului și a unui pasager din Logan.

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Șoferul din BMW are 22 de ani și este din Constanța. Cei doi morți avea 18 ani și erau din Tulcea, la fel ca și al doilea rănit din evenimentul rutier.

Pentru extragerea persoanelor incarcerate au intervenit o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Stației Midia și o autospecială de descarcerare grea de la Detașament Palas.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*