FOTO VIDEO Accident grav în stațiunea Mamaia, cu trei mașini implicate și patru victime

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului din stațiunea Mamaia. FOTO IPJ Constanța

Un accident în lanț s-a produs în noaptea de vineri, 12 aprilie, în stațiunea Mamaia. Patru tineri, dintre care unul în stare foarte gravă au fost transportați la Spitalul Județean Constanța.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 22.30, când, un tânăr de 21 de ani conducea un autoturism Mercedes pe bulevardul Mamaia, din stațiunea Mamaia, dinspre Constanța spre Năvodari.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în zona hotelului Șaguna, șoferul în cauză ar fi efectuat o manevră de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu. A intrat în coliziune cu un autoturism Matiz, condus de un alt tânăr de de 21 ani, din sens opus. În urma coliziunii primul autoturism a fost proiectat şi într-un alt autoturism, Hyundai, condus de un barbat, de 24 ani, în aceeaşi direcţie de mers şi banda cu al doilea autoturism. Matizul a fost răsturnat și proiectat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei tinere de 19 ani, pasageră dreapta faţă în primul auto – traumatism toracic, traumatism craniofacial, a conducătorului auto al celui de-al doilea auto – traumatism cranian, traumatism membru superior, a pasagerului dreapta faţă din al doilea auto, un tânăr de 19 ani – traumatism cranian şi vătămarea corporală gravă a pasagerului stânga spate tot din Matiz, un tânăr de 19 ani, care a fost găsit în stare de comă, cu scor glasgow 5, ventilat mecanic, traumatism cranio – cerebral grav și traumatism abdominal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*