FOTO Victoria Cumpăna a câștigat meciul cu ACS Pescărușul Sarichioi din Cupa României. Primăria Cumpăna și-a premiat sportivii care au adus medalii acasă

CS Victoria Cumpăna au câștigat un meci important în Cupa României
CS Victoria Cumpăna au câștigat un meci important în Cupa României

Sportivii cumpăneni își dovedesc încă o dată talentul. Fotbaliștii clubului Victoria Cumpăna au câștigat partida disputată cu formația ACS Pescărușul din Sarichioi, iar fetele care au evoluat la lupte pe plajă au primit aprecieri din partea administrației locale.

Meciul dintre cele două echipe de fotbal a avut loc în cadrul Cupei României, liga a III-a. Scorul final a fost de 3 – 0. Golurile au fost marcate de Ionuț Gheorghe și Cătălin Mazilu. Formația pregătită de vasilică Cristocea și Petru Bratanovici a adus următorul 11 pe teren: Cătălin Crantă, Edy Năstase, Raul Vintilă, Sorin Teican, Iulian Coman, Mihai Scarlat, Vasilică Cristocea, Nicușor Ivanov, Ionuț Gheorghe, Cătălin Mazilu și Rober Aluaș. În repriza a doua au evoluat Marian Cristea, Andrei Dragomir și Augustin Luca.

În pauza meciului, primarul comunei Cumpăna – Mariana Gâju – a premiat două sportive de la CS Victoria Cumpăna, secția Lupte care au fost medaliate la Campionatul Național de lupte pe plajă. Competiția a avut oc în stațiunea 2 Mai, în luna iulie.

Bianca Iancău a devenit vice-campioană națională la categoria 35 kilograme, iar Gabriela Prodan este vice-campioană națională și medaliată cu bronz la categoria 40 kilograme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*