FOTO Utilaje ale DRDP Constanța, folosite la lucrările de reparații pe A2, distruse de un șofer băut

În urma accidentului, două utilaje și un autoturism s-au făcut scrum. FOTO DRDP Constanța

Un individ beat a distrus două utilaje și a avariat un al treilea, acestea fiind folosite de DRDP Constanța la lucrările de reparații pe Autostrada A2. El a intrat cu mașina în zona de șantier, s-a răsturnat, iar la scurt timp după ce a fost salvat, autoturismul a luat foc.

Evenimentul s-a produs pe calea 1 București – Constanța a Autostrăzii A2, în jurul orei 4:00, la kilometrul 79. DRDP Constanța de care ține acest segment, a demarat în zonă lucrări de reparații ale sistemului rutier.

Potrivit reprezentaților DRDP Constanța, agenții firmei de pază care asigură paza utilajelor, le-au comunicat  că un şofer care se pare că era sub influența băuturilor alcoolice, nu a respectat semnificația semnalizării rutiere de deviere a traficului rutier și a intrat prin aceasta, a acroşat finisorul şi s-a răsturnat peste o freză și un compactor. Şoferul a fost scos din autoturism de cei de la pază, iar imediat a fugit. La scurt timp, autovehiculul a luat foc, apoi incendiul a cuprins şi freza mică şi cilindrul compactor.

„Traficul rutier nu este afectat în zonă.Rugăm conducătorii auto să conducă cu atenție și să respecte semnificația semnalizării rutiere“, au transmis reprezentanții DRDP Constanța.

Cazul este anchetat de către poliție, șoferul vinovat prezentându-se ulterior de bună voie la postul de poliție de la Km 20 al Autostrăzii. Societatea păgubită urmează a estima pagubele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*