FOTO Un șofer băut a omis să mai vireze la dreapta și a intrat într-un bloc din Constanța. Două persoane au fost rănite

Un autoturism BMW a intrat în blocul din capătul străzii Portiței. FOTO ctnews.ro
Un autoturism BMW a intrat în blocul din capătul străzii Portiței. FOTO ctnews.ro

Un acident petrecut la intersecția străzilor Portiței și Andrei Mureșanu din Constanța a stricat liniște locatarilor din blocul 7. Evenimentul a avut loc la ora 4.20, atunci când un individ de 24 ani a rupt cu mașina un copac și s-a oprit în peretele blocului.

Polițiștii constănțeni spun că bărbatul venea pe strada Portiței, dinspre zona Trocadero. Atunci când a ajuns la intersecția cu strada Andrei Mureșanu el nu a mai făcut virajul la dreapta către strada Barbu Ștefanescu Delavrancea, ci a mers drept și a intrat în coliziune cu un imobil.

“În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a pasagerului dreapta față, un bărbat de 23 de ani. De asemenea, din primele informații, conducătorul auto emana halenă alcoolică. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*