FOTO Un șofer a decedat în urma accidentului de pe DN3, din dreptul Popasului Valu lui Traian

O persoană a decedat în urma accidentului de pe DN3, din dreptul Popasului. FOTO IPJ Constanța

Încă o persoană a decedat în urma unui accident provocat de întoarcerea peste linia dubla continuă de pe DN3, între Constanța și Valu lui Traian. Victima este chiar șoferul care, potrivit anchetatorilor, a efectuat manevra periculoasă.

Accidentul a avut loc în după amiaza de 10 august, în jurul orei 15.00, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 53 de ani a condus un autoturism, pe DN3, dinspre localitatea Valu lui Traian către Constanţa. Când a ajuns la kilometrul 250+65 m, în dreptul Popasului, a efectuat viraj la stânga, peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a fost lovit de un autoturism, condus în aceeaşi direcţie, în banda nr. 2, de un bărbat de 20 de ani.

A rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto implicați, bărbatul din mașina lovită suferind un traumatism cranio – cerebral, traumatism de coloană vertebrală și traumatism abdominal. Aceste din urmă a decedat însă, câteva ore mai târziu, pe masa de operație.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Atenție șoferi! Se montează parapetul de beton pe DN 3, între Constanța și Valu lui Traian – Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*